“VERDEN GÅR VIDERE, SÅDAN ER DET “

“VERDEN GÅR VIDERE, SÅDAN ER DET “

EN UDSTILLING OM LIV OG TID / ODSHERRED

TEATERS KREATIVT OTIUM 2013

Lydinstallation

Kim Sandra Rasks lyddesign blev præsenteret i samarbejde med Museum Odsherred/Kulturhistorisk Museum i forbindelse med teater og kulturfestival. https://dokumen.tips/documents/odsherred-kulturfestival-2013-program.html

Dato: 27/7 – 23/8 2013

Sted: Odsherreds Kulturhistoriske Museum,

Annebergstræde 1, Nykøbing Sj.

Installationen var opsat i en lade. Lyden kom fra tøjet, lamperne (pærene var byttet ud med små højtalere), som drejede rundt med elektrisk lyd. Det autentiske busskur blev til til en højtaler ved hjælp af en transducer. Robåden sejlede derudaf med en lyd af frihed. Dokumentationernerne af historierne blev spillet på pladespilleren og hørtes i høretelefonerne.

Kim trak essensen ud af historierne og ramte en lydlig stemning. Med den endte hun op med en abstrakt lyd i en installation bygget af Johannes Lynge i en lade lidt udenfor Nykøbing Sj.

Jo længere man har levet, desto mere har man oplevet.

Odsherred Teaters projekt ’Kreativt Otium’ indsamlede i foråret 2013 historier fra ældre borgere i Odsherred. Disse historier indgår nu i udstillingen, hvor publikum kan smage, mærke, lytte og se levede liv med deres minder, objekter og historier.