Død og Diagnose

I 2019 blev Kim inviteret af David Pepe Birch og Mikkel Andreas Bech til at medvirke i en live performance med podcasten død og diagnose under Kulturnatten 2019. https://sund.ku.dk/besoeg/kulturnat/maersk-taarnet/ 

En del af lyd designet var spolebåndsoptagelse og respiratorlyd nedenfor.

Polio

Dette er instrumenter jeg brugte i forbindelse med Performancen:

Polio

Død og diagnose (30 minutter)
Lad dig opsluge af fortidens livstruende epidemier til en performancepodcast med levende musik, lyde og billeder. Kom ind under huden på kopper og polio og dyk ned i, hvordan fortidens epidemier bliver fremtidens sygdomme.
Kl. 19.00: Kopper, 20.30: Polio, 22.00: Fremtidens sygdomme.

Hør live udgaven på død og dianogses hjemmeside: http://www.doedogdiagnose.dk/

Ulla Wewer skriver:

Kære kulturnatsaktører,

Tusind tak for fantastisk vidensformidling i går til Kulturnatten! Jeg er meget imponeret over at opleve så stor kreativitet og ægte fortælleglæde.

Jeg er ikke mindst stolt over jeres store engagement og den professionalisme, I mødte vores mange gæster med. På hver jeres måde gør I den avancerede videnskab tilgængelig og fascinerende for enhver. Performance podcast, foredrag, rundvisninger, prøv selv-aktiviteter, udstillinger.

Børn, unge, voksne, ældre. Klokken 18 og til lidt i midnat. Og trods store mængder regn og en hel del blæst var stemningen i top alle steder.

Mange hilsner

Ulla

Ulla Wewer

Dean, Professor, DMSc