About Me

KIM SANDRA RASK: “Hvad er det med frøer og mig”, sagde jeg til mig selv den anden dag. Jeg bliver ved med at skrive om disse små væsner. Enten bliver de ophøjet til noget, hvor der er nogle, der er ansatte til at hjælpe dem over vejen. Ellers bliver de spist af de forkerte fugle. Det er som at sidde fast i et uhyggeligt eventyr, der hele tiden ændrer sig. Henvender sig til frøen. “Hvorfor tror du?”

FRØEN: “Måske inspirerer jeg dig, på et højere plan, og måske er det bare et tilfælde” – Pause – “Det er i hvert fald sådan jeg ser dine værker.” Den rømmer sig.

KIM SANDRA RASK: “Hvis dette ikke resonerer hos dig, så kig på mit se på mit cv istedet.

Curriculum-vitae_dansk-Kim-Sandra-Rask2018.august_ (2)

Ellers læs videre her”:

“Kan du se det for dig. Der kommer en due flyvende. Den var en frø i næbet, det kunne være dig eller din bror?” – Pause – “så taber den frøen, hvad siger du?” “Frøen, den svømmer videre som intet var sket, men hvorfor tror du, den stadig lever?” “Duer spiser jo ikke frøer. Frøer er jo mere storkens livret. Hvad gør man så, hvis man har set den due med en frø i munden, som taber den. Tror man på det man ser eller acceptere man at duen har fået en ny livret? Tror man på at storken har frasagt sig livretten, altså frøen? Eller tænker man har frøen været med i det her spil, fordi frøken bliver spist. Den er helt død, når den er blevet spist. Vil den helst ligge i en dues mave eller vil den helst dø i en anden mave, eksempelvis i storkens?”

FRØEN: “Jeg tror hellere, jeg vil høre om de frøer, der bliver hjulpet over vejen!”

KIM SANDRA RASK: “Okay, but that is in english! And it is an add, I saw long time ago. It is like this:”

Employment Agency

The project: www.cureforunemployment.com will help our city to employ our citizens. Participate in the global society by becoming a member of the third biggest employment agency: “The Employment Zone”. We aim to cure the economic crisis whilst creatively taking care of our wildlife and natural resources.

One example from our jobs list:

Become a Frog Director
Your expertise: You should be able to handle light sticks.
CV- Previous employment: Your earlier job should be in air traffic control.
Awareness: On traffic situations
Problem and solution: When pregnant frogs are crossing busy roads, you will direct them away from vehicles and on to safe ground by using the light sticks that are provided.